Swap-swap taaluitwisselingen

Frans leren en je tegelijk amuseren

Via Swap-Swap, een online dienst voor taaluitwisselingen, kan je vrienden maken die Frans spreken en van hen de taal leren. Swap-Swap is ontwikkeld met ouders, tieners en hun leerkrachten. Dat maakt het een laagdrempelig en veilig platform. Via de website leg je contact, maak je een eerste afspraak, en als het klikt, bereid je de uitwisseling voor.

 

Corona-crisis! Korting van 30% op de inschrijvingsprijs met de code STAY@HOME. Swap-Swap wil haar steentje bijdragen om deze periode zo goed mogelijk door te komen. Een Swap zoeken uit de andere taalgroep en via de app mee corresponderen, is een goede én leuke manier om je Frans van thuis uit aan te scherpen. Maak je profiel aan op app.swap-swap.be.

 

Ledenvoordeel Gezinsbond

  • 20 euro spaarkorting op je inschrijving van 50 euro voor 6 maanden toegang tot de database. Je kan zo een adressenbestand aanleggen met potentiële gezinnen voor een uitwisseling.
  • Registreer je op de website van Swap-Swap om van de korting te kunnen genieten.
  • De korting wordt uiterlijk één maand na registratie toegekend.

 

Swap-swap taaluitwisselingen

Ledenvoordelen Waasland

In het hele Waasland krijg je als lid van de Gezinsbond korting bij onze gezinsvriendelijke handelaars!

Via onze facebookpagina volg je alle nieuwtjes over deze gezinsvriendelijke handelaars, volg ons en like de handelaars die je leuk vind!

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.