Speel.

Een gloednieuw indoor speelparadijs

Op zoek naar een gloednieuw en superleuk indoor speeltuin? Zoek niet verder, Speel. te Zwevegem is perfect wat je kind zoekt! Geniet erbovenop van een mooie korting via de Gezinsbond.

Het oude zwembad van Zwevegem werd omgetoverd tot een unieke indoor speeltuin. Deze indoor speeltuin is perfect voor kinderen van 0-12 jaar. Ga mee met de mascotte Lemmie door de verschillende activiteiten die je bij Speel te Zwevegem kan doen. Je kan er klimmen, schaatsen (in de winter), spelen in de ballenbad jungle, spelen met Lego, dansen in de Speel. Disco, laserlimbo doen en nog veel meer!

Speel. te Zwevegem geeft ook de mogelijkheid om verjaardagsfeesten te organiseren en wilt ook de ouders motiveren om terug te gaan spelen aan de hand van bepaalde activiteiten waarmee ouders ook kunnen meespelen.

INFO Corona-maatregelen

 

Korting bij Speel. te Zwevegem via de Gezinsbond 

Indien je lid bent van de Gezinsbond, kan je genieten van een mooie spaar korting van 10%. Deze korting wordt toegekend aan de kassa van Speel. te Zwevegem.

 

Speel. Zwevegem: Korting

Ledenvoordelen Waasland

In het hele Waasland krijg je als lid van de Gezinsbond korting bij onze gezinsvriendelijke handelaars!

Via onze facebookpagina volg je alle nieuwtjes over deze gezinsvriendelijke handelaars, volg ons en like de handelaars die je leuk vind!

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.