Workshop Handletteren

Handletteren is een originele manier om wenskaarten te maken of om van handgeschreven boodschappen een feest voor het oog te maken op je mappen en schriften, t-shirts, krijtbord, raam, inpakpapier enz. Via de workshop geven wij jullie de kans om deze leuke en creatieve activiteit zelf eens uit te proberen. En dit alles coronaproof.

Sint-Niklaas 9100 dorp, 33 Nieuwkerken-Waas Centrum ten bos

Deze 3 uur-durende workshop wordt gegeven door Sarah Van Osselaer van Bonnie & Lily, en is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar: kinderen én volwassenen.

* Min. 8 deelnemers, max. 12.
* Plaats: Bovenzaal van Centrum Ten Bos, Ten Bos 33, Nieuwkerken
* Alle materialen worden voorzien door Sarah, voorzie wel een eigen flesje water

Ivm corona:
* mondmasker verplicht vanaf 12 jaar.
* wie tot dezelfde bubbel behoort kan aan dezelfde tafel werken, anders kan je een hele tafel voor jou alleen krijgen om veilig te kunnen experimenteren. Sarah komt bij iedereen langs!

leden van de gezinsbond betalen het voordeeltarief van € 25

Inschrijven via mail: gezinsbond-nieuwkerken-waas@hotmail.com, met vermelding van je lidnummer. We noteren dan je inschrijving. Begin november graag overschrijven op rek.nr. BE22 7805 8611 6247 van Gezinsbondafdeling Nieuwkerken. Ivm de huidige coronamaatregelen mag je nog even wachten met overschrijven. We zullen iedereen zeker en vast contacteren met de betaalinformatie!

Deelnemen