Sint aan huis

Sint-Niklaas 9100 Alle straten grondgebied Nieuwkerken-waas

De Sint brengt na aanvraag de gezinnen van Nieuwkerken-Waas een bezoek aan huis.
Echt waar? Jawel!!Speciaal voor de Gezinsbond komen de Sint en zijn pieten op 4 en 5 december 2020 de brave kindjes van Nieuwkerken thuis een bezoekje brengen. Wil je alvast zeker zijn mail rechtstreeks naar sintenzwartepiet@hotmail.com of een berichtje op 0498/156977 en maak een afspraak.

Enkel leden
Deze activiteit is enkel voor leden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit? Vermeld dit duidelijk wanneer u registreert.

Mail naar sintenzwartepiet@hotmail.com of Bel 03/776 79 83 of stuur een bericht naar 0498/156 977

Van den Branden Christine

Zo Aug 16