knuffelturnen

Knuffelturnen is een plezierige manier van bewegingsopvoeding voor de allerkleinsten onder ons, samen met 1 ouder. Van 9u30-10u15 voor de kindjes van 1,5 tot 2,5 jaar Van 10u30-11u30 voor de kindjes van 2,5 tot 5 jaar Naast de relatie tussen kind en (groot)ouder staat hierbij het speelse bewegen, het voelen, het genieten en het ontspannen centraal.

Sint-Niklaas 9100 Nieuwkerkenstraat 198 JC 't Verschil in Nieuwkerken-Waas

Knuffelturnen is een plezierige manier van bewegingsopvoeding voor de allerkleinsten onder ons, samen met 1 ouder. Naast de relatie tussen kind en (groot)ouder staat hierbij het speelse bewegen, het voelen, het genieten en het ontspannen centraal.
Via speelse ontspannings- en behendigheidsoefeningen krijgen de kinderen en de (groot)ouders de gelegenheid om in een vertrouwde sfeer samen te bewegen. Niet enkel het kind, maar ook de ouder zal sporten
Door de oefeningen leert het kind zijn eigen lichaam ervaren, en er zich op concentreren. En, als kinderen zich thuis voelen in hun lichaam, ontstaat zelfvertrouwen. Ook de band tussen (groot)ouder en kind zal versterkt worden.
We doen er soms een dansje bij, of gaan bewegen vanuit een boekje.
Ook Happy Kids Massage komt aan bod.
Kindjes met een beperking zijn ook welkom! We kijken bij welk groepje je best kan aansluiten.
Lesgever: Ann Wauters, opvoedster en docente Sherborne
INFO kan je krijgen via deze weg op Facebook, of bij Ann via Whatsapp 0479/121632 of via: gezinsbond-nieuwkerken-waas@hotmail.com.
Ivm de huidige coronatijd zullen jullie deze reeks zélf een matje of grote handdoek moeten meebrengen. Een mondmasker is ook verplicht bij verplaatsing in de zaal. Meer info wordt nog doorgegeven na inschrijving, zodat alles zeker op een veilige manier kan doorgaan!

45€ voor leden, 55€ voor niet-leden
(5€ korting voor 2e lid van het gezin, er is ook terugbetaling van de mutualiteit, incl. verzekering (opm: wie reeds verzekerd is voor 2020 hoeft geen nieuwe verzekering te betalen), en lidkaart Gezinssport Vlaanderen)

Inschrijven via de link aub: https://forms.gle/P1Lpy6rRYYnv1py9A

Aanpassing groepsindeling

groep 1: 1,5-2 jaar

groep 2: 1,5-2,5 jaar

Extra les op 5 december voor wie wil en ingeschreven is voor de lessenreeks!

Za Nov 14