Garageverkoop

We geven jullie de gelegenheid om te verkopen in de eigen voortuin, garage én wij maken( na inschrijving ) Gratis reclame voor jullie via affiches, op Facebook,,... Maar mond-tot-mondreclame is zeker even belangrijk!! We stellen de groep op Facebook weer open. Jullie kunnen deelnemen aan de groep en plaatsen wat jullie aanbieden. Houdt het wel coronaproof aub

Sint-Niklaas 9100 Alle straten grondgebied Nieuwkerken-waas

Nu de rommelmarkten terug toegestaan worden per 1 augustus, organiseren we opnieuw een garageverkoop. Deze versie is GRATIS voor iedereen, zonder drukwerk dus.

We geven jullie de gelegenheid om te verkopen in de eigen voortuin, garage én wij maken reclame voor jullie. Afgelopen periode hebben vele gezinnen grote kuis gehouden, we hopen op een grote opkomst. Houdt het wel coronaproof aub. Voorzie een flesje ontsmettingsalcohol aan jullie kraampje, en houdt jullie aan de 1,5m regel of zet een mondkapje op. Hopelijk moeten we deze dag niet annuleren zoals eind april. Duimen maar!
Je kan verkopen van 9 u tot 16 u.
Het is over het hele grondgebied van Nieuwkerken (en aangrenzende straten)!!
We maken reclame via affiches, op Facebook,... Maar mond-tot-mondreclame is zeker even belangrijk!!
We zullen de groep op Facebook weer open stellen: jullie kunnen deelnemen aan de groep, plaatsen wat jullie aanbieden, mensen uitnodigen om langs te komen...
PRAKTISCH:
- Inschrijven kan vanaf nu tot 9 augustus 2020 via onderstaand formulier.
- Jullie ontvangen via mail een affiche, deze kan je ophangen zodat buren weten dat jullie ook deelnemen. Heb je geen printer, dan kan je zelf creatief aan de slag om een originele raamaffiche te maken!
- Jullie worden vermeld op het stratenplan, wat gepubliceerd wordt in de facebookgroep.
- Rond 12 augustus mailen we de deelnemerslijst, zodat jullie deze kunnen doorsturen of meegeven met geïnteresseerde kopers.
Voor vragen 1 adres: gezinsbond-nieuwkerken-waas@hotmail.com of bellen naar Ann 03/2894012

Opgeven bij inschrijving:
Mailadres, huisadres, familienaam, gsmnummer
Of via deze link:

Volwassenen (+18j)

-- via deze link: https://forms.gle/B3iNtj7PzvrrFwBE8
-- e mail naar gezinsbond-nieuwkerken-waas@hotmail.com: geef uw Mailadres, huisadres, familienaam, gsm nummer door.

Ma Okt 05

Elsene