Draagwandeling

Op zondag 23 augustus organiseren we een draagwandeling, met start en aankomst @ Pavo Zomerbar. Geschikt voor liefhebbers van babydragen, én voor wie dit graag eens wil proberen, helemaal op maat voor gezinnen met jonge kindjes. 13u30 info/workshop, gelegenheid tot voeden. 14u vertrek gezins- / draagwandeling Wie niet met fiets of te voet komt, voldoende parking op het dorpsplein.

Sint-Niklaas 9100 Pastorijwegel naast gemeentehuis Nieuwkerken Pavo Zomerbar Nieuwkerken

Op zondag 23 augustus organiseren we een draagwandeling, met start en aankomst in de Zomerbar van Pavo: ingang via de grote groene poort in de Pastorijwegel (= wegel naast gemeentehuis)
Een draagwandeling is gezellig, informeel, de ideale manier om coronaproof andere jonge gezinnen te ontmoeten. Geschikt voor liefhebbers van babydragen, én voor wie dit graag eens wil proberen, helemaal op maat voor gezinnen met jonge kindjes.
Nele Allaert van "Buik tegen buik" is als draagconsulent aanwezig voor advies, en zal de mensen die nog nooit gedragen hebben begeleiden. Er is ook de mogelijkheid om een draagsysteem te huren (5€). Vlak voor de wandeling is er voor hen een kort workshop moment over hoe je je baby / peuter / kleuter op een fijne manier in een drager doet. Inschrijven is hiervoor wel noodzakelijk.

Na de wandeling van ongeveer een uurtje, via de kleine wegen in Nieuwkerken, kan je in de Zomerbar in je eigen bubbel nog gezellig vertoeven. Er is speelgelegenheid voor de kinderen (check zeker eens de facebookpagina van De Pavo)

10.00

10€ per gezin voor gezinsbondsleden, 15€ voor niet-leden. Ter plaatse te betalen (breng zeker je lidkaart mee, je kan er ook mee sparen als je na de wandeling nog wat blijft drinken / eten)
Huurprijs draagsysteem: 5€

je mailt naar gezinsbond-nieuwkerken-waas@hotmail.com en geeft door: naam gezin, aantal deelnemers, leeftijden kinderen, draagsysteem nodig of niet, lid van Gezinsbond of niet. En of je na afloop een plekje wil reserveren in de Zomerbar. Info bij Ann 0479/121632 of via facebook.

Deelnemen

Zo Aug 16